Sběr železného šrotu ve Zbečníku 13.4.2013

Sběr železného šrotu ve Zbečníku 13.4.2013

13.dubna dopoledne se uskutečnil sběr železného šrotu ve Zbečníku. Technické zabezpečení (svoz, odvoz) poskytnul Statek Stárkov s.r.o. zdarma ve prospěch osady Zbečník. Výtěžek tedy 3.432,- Kč je v současné době převáděn na ZŠ a MŠ Zbečník. Do "U Násku" posíláme tuto zprávu : 

Osadní výbor Zbečník děkuje všem, kteří odevzdali 13.dubna železný šrot. Výtěžek z akce – 3.432 Kč bude předán škole a školce ve Zbečníku. Velké poděkování patří Statku Stárkov s.r.o., který nám zdarma zajistil svoz a odvoz šrotu. Dále děkujeme Městu Hronov za propagaci akce a všem, kteří se akce fyzicky zúčastnili.

Souběžně s námi odebíraly odevzdaný šrot i zcela jiné subjekty. Pokud tedy tyto (resp. jejich zástupci) budou tento článek číst, rádi bychom jim vzkázali, že sousedi ve Zbečníku hodlali přispět na rozvoj vzdělanosti. Nikoliv na podporu sociální politiky státu. Aby se toto nedorozumění příští rok neopakovalo, dávejte prosím sběr ven až v sobotu na desátou. Nebo ještě lépe – kývněte na nás, až uslyšíte pomalu jedoucí traktor – sběr si od Vás rádi vyneseme. Pokud bychom Vám ujeli, pojedeme ještě jednou nazpátek.

Děkujeme Vám, že se akce povedla a příští rok nashledanou.